FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 

 

AZ ÉN PETŐFIM JELVÉNYSZERZŐ MOZGALOM (FOLYAMATOSAN TELJESÍTHETŐ)

 

 

A mozgalom teljesítése során a vállalkozó szellemű Petőfi-tisztelők - szabadon választott módon: autóval, motorral, biciklivel, gyalog - felkeresik a költő életrajzából ismert fontosabb helyszínek közül

12 db nekik tetszőt.

A 12 hely, tizenkét különböző települést jelent!
A teljesítés igazolása múzeum esetében TKM-, vagy ettől eltérő múzeumi bélyegzővel lehetséges, más látnivalók esetében elfogadható bármilyen, az adott település nevét tartalmazó pecsét lenyomata is.
A válogatás mindenki esetében más, személyes érdeklődésnek, utazási lehetőségeknek megfelelően alakul, ezáltal mindenki összerakja a neki legszimpatikusabb Petőfi-képet, vagyis mindenki elmondhatja: ez "Az én Petőfim".

Igazolás: a) Az itt letölthető igazolólap megfelelő helyeire pecsétekkel.
VAGY
b) A teljesítőt és a fontosabb helyszíneket együttesen ábrázoló fényképekkel is történhet. Ez esetben a fényképeket el kell küldeni a santaoz@freemail.hu címre, vagy megadni a weblap elérhetőségét, ahová feltöltötték őket. Ezekből kiderül a teljesítés hitelessége.
Díjazás: Emléklap és Petőfi Sándort ábrázoló kitűző. A kitűző ára 300 Ft, amit csekken kell elküldeni a fenti címre, ezen kívül egy felbélyegzett válaszborítékot kell mellékelni az igazolólap mellé.

 

 

P E T Ő F I  -  E M L É K H E L Y E K   L I S T Á J A

 

E D D I G I   T E L J E S Í T Ő K

 

 

LEHETŐSÉG VAN TÖBBSZÖRI TELJESÍTÉSRE IS. EKKOR BÁRMELY, ADDIG FEL NEM KERESETT 12 PONTOT KELL FELKERESNI. A DÍJAZÁS EBBEN AZ ESETBEN AZ ELSŐ TELJESÍTÉSTŐL KÜLÖNBÖZŐ KITŰZŐ.

 

Minden érdeklődőnek jó kirándulást és szép élményeket kívánunk!

 

 

A mozgalomban minden résztvevő a saját felelősségére indul, a szervezőktől kártérítés semmilyen jogcímen nem követelhető.

 

 

 

a

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián bölcsesség)

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz