FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

"AZ ÉN PETŐFIM" JELVÉNYSZERZŐ MOZGALOM (FOLYAMATOSAN TELJESÍTHETŐ)

 

Egy régi, még szinte a kezdetekkor elindított jelvényszerző mozgalmunkról lesz szó ezen az oldalon, amely sajnos az utóbbi években nem volt gondozva, hírverése se volt, így teljesítők se akadtak. Az eddigi utolsó 2011-ben szerzett jelvényt.
Most azonban ismét lehetőség van részt venni a mozgalomban, mely az alábbiak szerint működik:

A mozgalom teljesítése során a vállalkozó szellemû Petõfi-tisztelõk - szabadon választott módon: autóval, motorral, biciklivel, gyalog - felkeresik a költõ életrajzából ismert helyszínek közül a

12 db nekik tetszőt.

A 12 hely, természetesen, tizenkét különbözõ települést jelent.

A válogatás mindenki esetében más, személyes érdeklõdésnek, utazási lehetõségeinek megfelelõen alakul, ezáltal mindenki összerakja a neki legszimpatikusabb Petõfi-képet, vagyis mindenki elmondhatja: ez "Az én Petõfim".

 

 

 

Igazolás: a) Az itt letölthetõ igazolólap megfelelõ helyeire pecsétekkel. Az igazolólapot fényképezve vagy szkennelve kell elküldeni a santaoz@freemail.hu címre.
VAGY
b) A teljesítõt és a fontosabb helyszíneket együttesen ábrázoló fényképekkel is történhet. Ez esetben a fényképeket el kell küldeni a santaoz@freemail.hu címre, vagy megadni a weblap elérhetõségét, ahová feltöltötték õket. Ezekbõl kiderül a teljesítés hitelessége.

Díjazás: Emléklap és Petõfi Sándort ábrázoló kitûzõ. A kettő együttes ára 1000 Ft, amit csekken kell elküldeni a fenti címre.

 

P E T Ő F I  -  E M L É K H E L Y E K   L I S T Á J A

E D D I G I   T E L J E S Í T Ő K

 

LEHETÕSÉG VAN TÖBBSZÖRI TELJESÍTÉSRE IS. EKKOR BÁRMELY, ADDIG FEL NEM KERESETT 12 PONTOT KELL FELKERESNI. A DÍJAZÁS EBBEN AZ ESETBEN AZ ELSÕ TELJESÍTÉSTÕL KÜLÖNBÖZÕ KITÛZÕ.

 

Minden érdeklõdõnek jó kirándulást és szép élményeket kívánunk!

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz