FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(435.) VII. ÉVZÁRÓ VACSORA


Időpont: 2013. december 29. vasárnap


Évzáró vacsoránkat ismét Borikáéknál tartottuk, már mondhatni, hagyományosan. Ilyen nagy létszámban még nem voltunk együtt az év utolsó napjaiban, pedig néhányan el sem jöttek, akiket vártunk...
A vacsorát szokás szerint én főztem, de a végeredmény nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - ennek ellenére a Túratársak, Barátaink lelkiismeretesen ettek belőle. Rendes emberek!
Gábor elhozta előre beharangozott töltött káposztáját, ami ugyancsak jól fogyott, pedig a napokban mindenki evett ilyet az ünnepek alatt, de úgy látszik ezt az ételt nem lehet megunni.
A vacsora és az est fénypontja Zsolti vetítéses élménybeszámolója külföldi hegyi túráiról. Csakúgy mint tavaly ilyenkor, ma este is nagy sikert aratott vele, bár a széledő társaság és a kései kezdés, valamint a másnapi munkanap nem engedte olyan hosszú lére a műsort, mint egy éve. Sebaj, ha lehetőségünk adódik rá, hamarosan folytatjuk!
Köszönjük Borikáék házigazdaságát és Zsolti készülését és lelkes előadását, mellyel sokszor mosolyt és elképedést is az arcunkra csalt. És köszönjük minden résztvevőnek, nemcsak a vacsorán, hanem egész évben is!


Jövőre Veletek Ugyanitt!

Sántaőz


A vacsorán részt vett
: Balog Csaba, Balog Szellő, Benedek Tünde, Benedek Zsuzsanna, Csonka Zoltán (Dabas), Dömötör Zsolt (Kecskemét), Hegyi Ervin (Kecskemét), Iván Sára (Kecskemét), Kun Ákos, Kun Ferencné Marika, Kun Zsolt, Mátyás Gábor (Kecskemét), Molnár Ildikó (Kecskemét), Nagy Irén, Poór Gergely (Kecskemét), Popovics Zsuzsanna (Kecskemét), Rubos Bence (Kecskemét), Szőke Tímea (Dabas), Szőrös Zoltán, Tóth Ferencné Erzsike (Kecskemét), Tóth Imre (Kecskemét), Varga István és Varga Istvánné Borika.

 

 

A lebbencs Szellike főszerepben Ákos és családja A két kicsi együtt Vacsorázunk 1. Vacsorázunk 2.
Zsolti... ...élménybeszámolója Tátrában Egy menedékház Morskie Oko Erdélyben


 


 

 

a

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz