FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(329.)  TÚRA LADÁNYBENÉN ÉS A BETYÁR-DOMBON


Időpont: 2012. február 12. vasárnap
Útvonal:
Ladánybene - Borókás - Betyár-domb - Madaras - Ladánybene
Táv:
12 km

 

"2012. február12. nagyon vártam ezt a napot, hogy mehessek túrára. S nagyon jó volt a túra, mert jó volt a hangulat és nagyon elszórakoztunk. S nagyon jót beszélgettünk a Nikivel és a Zolival, és még de nem utolsó sorban a Diával is. S jókat lehetett csúszkálni. De jó volt az is, amikor sétáltunk a Betyár-dombra. S a szombat is jó volt, mert ott is beszélgettünk a Nikivel, Zolival, Bálinttal és Borika nénivel meg a Marcsival is. Ezért szeretek a Túrakörrel járni."

Zsikla Roland (6.b)


Ezen a napon együtt túrázott:
Balázs Laura (Ladánybene), Balog Csaba, Berente Adél (Hetényegyháza), Berta Bálint, Berta János, Bertáné Kéri Katalin, Csícsa Eszter (Ladánybene), Gondos Máté (Ladánybene), Hajzer Tamás (Ladánybene), Juhász Norbert (Ladánybene), Polyák Nikolett (Kecskemét), Rucz Dia (Hetényegyháza), Spiegelberger Tamás, Szalma Pál (Kecskemét), Szalma Pálné Mariann (Kecskemét), Szekeres Zoltán (Kecskemét), Szotyi kutya (Kecskemét), Török Mária, Varga Istvánné Borika és Zsikla Roland.


 

Ez a nap is jól kezdődik... Gödörállási-dűlőn Máté Borókás Borika Laokoón
Marcsi a dombon Szotyi Süteményezés Fenyvesben Megdőlt Csapatunk ma
Niki és Zoli Pali kameráz Bálint kiment a képből Spigi Máté siklás után A Chuck Norris-lejtő
Marcsi (és alul Roli) Forgalom a pályán Norbi és Tomi Fenyőpolip Rönkön lovagolva Beneiek
Angyal a hóban Nagy-Sirató Madaras-tó mellett A meder hóval borítva Délutáni napfürdő Visszaértünk Benére

 

 

 

 

a

"Isten szava nem olyan, mint a tölgyfa levele, amely meghal, és a földre hull, hanem olyan, mint a fenyőfa, amelynek tüskéi örökké zöldek maradnak." (indián bölcsesség)

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz