FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(324.) KOLLÉGIUMI SÉTA AZ ISKOLA-TÓHOZ


Időpont: 2012. február 2. csütörtök
Táv:
1 km
 

Az egy hete tartó nagy hidegnek köszönhetően, végre biztonságosra vastagodott az Iskola-tó jege. Ráadásul még egy csíkot is vágtak a nádasba, hogy meg lehessen közelíteni, így nem lehetett kihagyni a ma délutáni programot. A gyerekek elszántak voltak, mi pedig szerettük volna betartani az ígéretünket, így nekivágtunk.
Az idő, a napsütés ellenére elmondhatatlan hideg volt, kb. -10 fok, délután. Akik ugráltak, csúszkáltak, rohangáltak, nem is érezték annyira, de akik csak egy helyben totyogtak, azok bizony fáztak már fél óra elteltével is. Így bármennyire jól éreztük magunkat, sokat nevettünk és estünk-keltünk, 5-kor visszatértünk a főhadiszállásra. Ott további egy órába telt, mire fagyott tagjaink kiengedtek, bennük ismét keringeni kezdett a vér. Mindeközben a gyerekekből dőlt az élmények áradata...


Ezen a napon együtt túrázott: Balog Csaba, Balogh Szabolcs, Baranyi József, Deli János, Gerőcs János, Góbi Jennyfer, Hegyes Mercédesz, Horgas Ágnes, Keskeny Julianna, Kis Fanni, Kolompár Melinda, Kolompár Roland, Kovács Imre, Kovács Zsolt, Kun Levente, Kun Szabolcs, Nagy Irén, Soós Renáta, Soós Viktória, Spiegelberger Tamás, Szórád Nina és Zsikla Roland.

 

 

Csapatunk Út a nádasban Stabil a jég Juliska és Ági Merci Össznépi
Szünet Viki és Melcsi Juliska és Jenny Jóska (alatta Szabika) Melcsi szólóban Kiskenőcs
Alkonyba nyúlunk Ircsi néni (is) csúszkál Elég Ninapipa A kicsik bevonása Megyünk vissza

 

 

 

 

a

"Isten szava nem olyan, mint a tölgyfa levele, amely meghal, és a földre hull, hanem olyan, mint a fenyőfa, amelynek tüskéi örökké zöldek maradnak." (indián bölcsesség)

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz