FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(328.)  ISKOLA-TÓ KERÜLÉS


Időpont: 2012. február 11. szombat
Táv:
1 kmLaza, szombat délutáni program. Kisétálni a szép téli időben a befagyott Iskola-tóhoz, kicsit csúszkálni, sokat esni-kelni, még többet nevetni, melegítésül inni egy kis forralt bort vagy teát, aztán megint a jég, megint az önfeledt szórakozás. Mindezek végén pedig: beültünk egy kocsmába, ahol folytattuk az iszogatást - ki-ki korának megfelelő folyadékkal -, kevés szót még a túrákról és egyéb hétköznapi dolgokról is ejtettünk, majd elmentünk haza.
Tulajdonképpen mondhatnánk azt is, hogy ez egy családi jellegű program volt. Sokunknak legalábbis ez a Túrakörös Csapat a családunk is, így szívesen vagyunk együtt bármikor, bármennyit és csinálunk bármit. Mert nem a hol és a mit a lényeg, hanem a
KIKKEL!


Ezen a napon együtt szánkózott:
Balog Csaba, Berta Bálint, Berta János, Nagy Irén, Polyák Nikolett (Kecskmeét), Spiegelberger Tamás, Szekeres Zoltán (Kecskemét), Török Mária, Varga Istvánné Borika és Zsikla Roland.


 

Uzsonna reggel Iskola-tó Kamerázás kedvéért Borika Forraltborozás Borika és Nikiék

 

 

 

a

"Isten szava nem olyan, mint a tölgyfa levele, amely meghal, és a földre hull, hanem olyan, mint a fenyőfa, amelynek tüskéi örökké zöldek maradnak." (indián bölcsesség)

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz