FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________


(278.) VII. TŐSERDEI TÜSKEVÁR TÁBOR


Időpont: 2011. augusztus 5-10.


"Augusztus 5-én, péntek reggel a Kollégium elõtt már mindenki nagy izgalommal várta az indulást Tõserdõre, a 6 napos tábor helyszínére. Volt aki, már nem elõször járt ezek a helyszínen de volt olyan is aki elõször, sõt akár táborba is elõször juthatott el. Fél 8-körü megérkeztünk, ahol elsõ utunk a Holt-Tisza partjára vezetett. 8 után elindultunk arra a hobbi telekre ahol a 6 napig voltunk.; még ott találtuk Terike nénit aki nagy örömmel, szeretettel fogadott minket. Mindannyian elkezdtük felverni a sátrakat és a bepakolást is elvégezni. Csaba bácsi, Ircsi néni és a naposok e közben már elkezdték az elsõ nap ebédjét elõkészíteni. Mindenki segítõkészen segített mindenkinek, mindenben. Dél után egy kicsivel meg is ebédeltünk , és izgatottam vártuk a nap további részét amelyben benne volt a strandolás és a Tisza-part. A mindennapos strandot mindenki nagyon várta és élvezte is. Fiúk-lányok önfeledten, széles mosollyal játszott mindenki mindenkivel, nem számított a kor.
Az ételek mindennap
NAGYON finomak voltak, de a pálmát mindenkinél a raguleves vitte - az édességekrõl nem is beszélve.
Az ételek elõkészítésében nemcsak a naposok segítettek, hanem mindenki.
A vihar csapása pont elért minket, Imiék sátra lefogásában senki nem ellenkezett, hiszen mindenki nagyon élvezte. Igaz hogy mindenki bõrig ázott,de ez is maradandó emléket hagyott bennünk mint sok más is..
A tiszaalpári túrát is izgatottam vártuk, már a túra elején az indázás nagy sikert aratott. De az a szép hely ahol jártunk a sok szép természeti dolog, és a Tisza-parti idõnkénti betekintése is nagyon szép volt.. na meg persze a túra közbeni hangulatot még a nagy meleg sem ronthatta meg. A tábor alatt mindennap nagyon jó volt azt látni, hogy milyen jól érzi magát mindenki.
Nagyon-nagyon köszönjük Ircsi néninek és Csaba bácsinak a sok türelmet a sok szeretetett és a sok-sok más dolgot is.. köszönjük a részvételt. és a sok élményt amit szerezhettünk ezen a 6 napon. Senki nem szeretett volna hazajönni, annyira jól éreztük magunkat.
Végül is hazaérkeztünk de mindenkinek sok-sok élmény maradt meg és mindenki mosolygósan tért haza.."

Török Marcsi (Petõfi Túrakör)

 

Minden rokonom!
 

Sántaőz

 

Együtt táborozott: Aranyos Beáta, Aranyos Mária, Balog Csaba, Blahut Pál, Bujdosó Bettina, Bujdosó László, Gazdag Barbara, Guba Lajos, Kanyik Barbara, Kanyik Imre, Kató Alexandra, Kovács Adrienn, Kovács Zsolt, Nagy Irén, Polyák Nikolett (Kecskemét), Rucz Diána, Spiegelberger Tamás, Szabó Attila, Szabó Attiláné Tündi (Kerekegyháza), Szabó Tünde (Kerekegyháza), Szekeres Zoltán (Kecskemét), Szórád Mónika, Szotyi kutya (Kecskemét), Szõrös Dániel, Török Mária, Varga Istvánné Borika, Zsikla Roland és Zsikla Zseráld.
 

 

Tábor készül

 

Fáskerti-parti

 

 Ebéd 1

 

 Ebéd 2

 

Pali és Dani 1.

 

Pali és Dani 2.

 

Bujdik

 

Vízfüggöny

 

Trió

 

Flekkenezés

 

Szabad ég alatt

 

Táborunk

 

Fürdőszobánk

 

Sétán

 

Csónakázás

 

Amerikai foci

 

 Készül a gulyás 1.

 

 Készül a gulyás 2.

 

Kár vosni...

 

Zsoltika és a puding

 

 (Vatta)cukros nénik

 

Basunk

 

Mosogatás

 

Vihar 1.

 

Vihar 2.

 

Atti

 

Liánozás

 

 Tarzan unokája

 

Este van

 

Búcsú Tõserdõtõl

 

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz