FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(289.)  KEREKEGYHÁZI KERESZTÚT 1.


Időpont: 2011. szeptember 4. vasárnap
Útvonal:
Tímár-kereszt - Bodor-kereszt - Juhász-kereszt - Langó-kereszt - Kerekegyháza
Táv: 16 km


Azoknak, akik júniusban végigjárták velünk Észak-Kerekegyháza keresztjeit, lehetőséget szerettünk volna biztosítani arra, hogy a déli részen is megtehessék ugyanezt, így megkapják a jelvényt. De mivel ma megint voltak velünk olyanok, akiknek ez volt az első keresztútjuk, így majd  nekik is kell egy túra arra, hogy az északi részt kipipálhassák. Szóval érdekes játszma lesz ez, eltart egy darabig: egyszer ide, egyszer oda.
Ma új túrázónk volt a Berente család és Máté Kecskemétről, reméljük, jól érezték magukat, és találkozunk még Velük valamelyik másik rendezvényünkön.

(Az utolsó képek egy 1 mpx-es telefonnal készültek, mivel a vezérgépünk lemerült. Ezért a képek minőségéért elnézést kérünk).


Ezen a napon együtt túrázott:
Balog Csaba, Berente Adél (Hetényegyháza), Berente Ágnes (Hetényegyháza), Berente Antal (Hetényegyháza), Polyák Nikolett (Kecskemét), Rucz Dia (Hetényegyháza), Spiegelberger Tamás, Szabó Attiláné Tünde (Kerekegyháza), Szabó Tünde (Kerekegyháza), Szarka Máté (Kecskemét), Szekeres Zoltán (Kecskemét),
Szotyi kutya és Török Mária.

 


 

Kezdünk Első lépések egy önálló est felé Az 52-es mellett Tanya Bodor-kereszt a hetényi határon Reggeliszünet
Visszanéz Juhász-kereszt Langó-kereszt A falu szélén Szabad strand André-kereszt

 

 

 

 

a

"Kigondolok néhány szép történetet / igen, így lesz, ha egy napon haza megyek." (Bojtorján)

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz