FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________


(301.)
FÁKLYÁS TÚRA 1956 TISZTELETÉRE


Idõpont: 2011. október 19. szerda
Útvonal:
Lajosmizse - Tarnay-dûlõ - Petõ-dûlõ - Pusztatemplom
Táv:
10 km


Méltóképpen szerettünk volna megemlékezni az 1956-os forradalomról és annak hõseirõl, így ismét fáklyás túrát bonyolítottunk le a Pusztatemplomhoz. A résztvevõk ezúttal is kollégista gyerekek voltak nagyrészt, de velünk tartott Csilla néni, valamint Niki és Zoli is, Kecskemétrõl.
Jó hangulatban, sokat rohangálva, de azért az ünnephez méltó komolysággal gyalogoltunk - fõleg a táv vége felé, amikor már erre külön is felhívtam a figyelmet. Ahogy sötétedett, úgy látszódott egyre jobban a fáklyák fénye a pusztában, és adott egyre szebb hangulatot a kint létünknek.
A romnál és a kereszteknél csoportképeket készítettünk, a Mizse nádor-pihenõnél megemlékeztünk a forradalom gyermek hõseirõl, megbeszéltük, hogy lehetünk mi is, békeidõben mindennapokban is hõsök. Mi így emlékezünk...

 

Minden rokonom!
 

Sántaőz

 

Ezen a napon együtt túrázott: Aranyos Beáta, Balog Csaba, Balogh István, Balogh Szabolcs, Bujdosó Bettina, Bujdosó László, Hicsár Melinda, Horgas Ágnes, Kanyik Imre, Kató Alexandra, Keskeny Julianna, Kovács Imre, Mészáros László, Polyák Nikolett, Pozsgai Alexandra, Rucz Diána, Szabó János, Szekeres Zoltán, Tormásiné Murinai Csilla, Tormási Csilla és Török Mária.
 

 

A Kollégium elõtt

 

Erre haladunk

 

Kezdünk belejönni

 

Borul

 

Napszûrõ

 

Bettike

 

Nem kukoricázunk

 

Legelõn

 

Hagyásfánál

 

Sorompó

 

Sebestyén-kereszt

 

Kettõs érzés

 

Szürkül

 

Kereszt alatt

 

Zoli és Bettike

 

Bea és Niki

 

A romnál

 

Megemlékeztünk...

 

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz