FŐOLDAL

    MAGUNKRÓL  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  KOLLÉGIUMI TÚRAKÖR  FOTÓKIÁLLÍTÁS  MESEPÁLYÁZAT  


(184.) TAKARÍTÁS A NYÍRI-ERDŐBEN
 

Időpont: 2010. április 28. szerda


Ezen a napon ismételten bejelentkeztünk a Nyíri-erdő szépítésre, takarítására. Az idő jobb volt, mint koratavasszal, és a munka sem volt annyira egyhangú: gereblyéztünk, pihenőhelyet takarítottunk, tűzifát szedtünk, fát vágtunk, füvet nyírtunk.  A két és fél óra olyan szempillantás alatt eltelt, hogy észre sem vettük. A gyerekek még folytatni akarták a munkát, de Ági, a házigazdánk, szerette volna megmutatni jutalomképpen a Vackorvárat a gyerekeknek, ahová eddig még nem volt bejárásunk (a hely nagyon szép és nyugodt).
A séta - csakúgy mint a munka - sok nevetéssel tarkítottan telt, és ismét olyan jól éreztük magunkat, hogy haza sem akartunk menni. Ezt az érzést növelte bennünk a vacsorára kapott virsli és üdítő, ettől aztán végképp nagyon otthon éreztük magunkat. Megint meg kellet ígérni a gyerekeknek, hogy jövünk még - csak addig bírják ki valahogy...Az erdőt együtt takarította:
Aranyos Bianka, Balog Csaba, Balogh István, Baranyi József, Bujdosó Bettina, Galgóczi László, Gazdag Viktória, Góbi Jennifer, Kanyik Barbara, Keller Péter, Mészáros László, Polefkó Dáriusz, Rucz Dia, Sas Józsefné Klári, Soós Sándor, Speigelberger Tamás, Szemán Rózsa, Szórád Benjámin, Török Mária, Veszelszkiné Bitai Judit és Zsikla Zseráld.


 

 

Virágzó gesztenye Pihenő tisztítás után Spigi Barbi és Betti Peti Favágók
Inkább hagyjuk... Vörösbegy termése Bejáratban

Tavaszodik

Enni is kapunk Oldódik a hangulat
Pista Csuhaj! Sminkelés fotózás előtt Búcsú az erdőtől Csoport részlet Engedd el a hajamat...

 


 

a

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz