FŐOLDAL

    MAGUNKRÓL  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  KOLLÉGIUMI TÚRAKÖR  FOTÓKIÁLLÍTÁS  MESEPÁLYÁZAT  


(172.) TAKARÍTÁS A NYÍRI-ERDŐBEN
 

Időpont: 2010. március 10. szerda
 

A lajosmizsei Fekete István Általános Iskola Kollégiuma és az ugyancsak lajosmizsei Járóföld Turista Egyesület közös környezetszépítési akciót szervezett a Nyíri-erdőbe, erre a szép, de kissé hűvös napra.
A résztvevőket személyautókkal szállítottuk a helyszínre, ahol nagyon kemény, de bírható munkával alig három óra alatt futballpálya méretű területet segítettünk rendbe tenni. Így már nyugodt szívvel várhatják március 15-re a vendégeket az ország minden részéből, és jó érzés, hogy ehhez mi is, szerény eszközeinkkel hozzájárulhattunk. A segítő 24 fő jutalma virsli-vacsora és korlátlan üdítőfogyasztás volt.
A gyermekeknek nagyon tetszett a dolog, és ezen a délutánon különösen fontosnak és hasznosnak érezték magukat. Az erdő alapítványának képviselőjével megállapodtunk, hogy áprilisban lesz folytatása az ügynek. Már most alig várjuk a következő alkalmat...Ezen a napon együtt takarított:
Aranyos Beáta, Aranyos Bianka, Balog Csaba, Beliczai Mihály, Bujdosó Bettina, Galgóczi László, Gazdag Viktória, Góbi Dzsenifer, Hriazik Attila, Kanyik Barbara, Keller Andrea, Keller Péter, Marton Nikoletta, Mészáros László, Polefkó Dáriusz, Pozsgai Alexandra, Sas Józsefné Klári, Szemán Gergő, Szemán Rózsa, Szórád Benjámin, Szórád Mónika, Török Mária, Varga Istvánné Borika, Veszelszkiné Bitai Judit és Zsikla Zseráld.


 

 

A banda a szerszámokkal Laci és Gergő Három oszlopos tag Meghúzzuk Pihenő P
Boszorkányok 1. Boszorkányok 2. Összedolgozunk

Komoly!

Felnőttek is besegítenek! Sötétedik
A felnőttek Betti és Bea Ágiék virslit főztek nekünk És a többiek is esznek Kossuth-nóta hang nélkül Búcsú

 

 


 

a

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz