FŐOLDAL

    MAGUNKRÓL  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  KOLLÉGIUMI TÚRAKÖR  FOTÓKIÁLLÍTÁS  MESEPÁLYÁZAT  


(182.) JÁRÓFÖLD TURISTA EGYESÜLET SZÜLETÉSNAPI FOTÓKIÁLLÍTÁSA
 

Időpont: 2010. április 20. kedd
 

Márciusban 3 éves fennállásunkat ünnepelhettük - volna, ha akartunk volna ilyesmivel foglalkozni. Így kitaláltuk, hogy a település közönségének mi nyújtunk át inkább ajándékot: legsikerültebbnek vélt túrafotóinkból 70 darabot állítottunk ki a Művelődési Házban. A fényképeket Jani, Borika, Ircsike és én készítettük. A kiállítás anyagi hátterét a Varga család biztosította, a műsort pedig Fekete Inci és tanítványai gazdagították két dal interpretálásával.
A kezdés előtt fél órával még csak egy-két ember lézengett, aztán ez a szám a kezdésre kb. 60 főre dagadt. Jó hangulatú dalokkal indult a program: a Kéktúra-filmből ismert "Indulj el egy úton..." eléneklése után a "Somvirág, somvirág..." kezdetű műsorszám következett. A kettő között Basky András polgármester beszélt a Járóföld Csapat ténykedéséről, arról, hogy ilyen sok programot megvalósítottunk, köszönte aktivitásunkat, amellyel a településért is kívánunk tenni, aztán pedig a kiállított fényképeket méltatta. Aztán szerencsére hamarosan megnyitottnak tekinthettük a tárlatot, mert már kezdett kínos lenni a sok dicséret. Pedig a közönségtől, túratársainktól tovább özönlöttek az elismerő szavak és gratulációk. Úgy látszik, ezen a napon ennek volt az ideje.

Hét előtt nem sokkal aztán hazamentünk, sorsukra hagyva a fényképeket, hogy immáron önállóan is megállják helyüket a nézelődők között. És ahogy hallottuk a későbbiekben, a legtöbb ember elragadtatással szólt a képek szépségéről, hangulatáról, és szavaztak is néhányan a legszebb fotóra. Ennek a szavazásnak az eredménye később várható.

 Mindenkinek köszönjük az elmúlt 3 év túráit, biztatását és segítségét!

                                                                                                                                       Minden rokonom! 

                                                                                                                                                                                                                                                                               Sántaőz

A megnyitón megjelent:
kb. 60 lajosmizsei gyermek és felnőtt.


 

 

Hívogató Délelőtti előkészítés Felirat 18.00 előtt Diskurzus Kisebb tömeg gyűlt össze
Az elnök köszöntője "Indulj el egy úton..." Érdeklődők

Basky András polgármester

Apróságok Női különítmény
Fontos gondolatok "Somvirág, somvirág..." Anyuci Megbeszélni valók Feri és Lajosék Jani és Kati

 

 


 

a

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz