FŐOLDAL

    MAGUNKRÓL  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  KOLLÉGIUMI TÚRAKÖR  FOTÓKIÁLLÍTÁS  MESEPÁLYÁZAT  


(220.) FÁKLYÁS EMLÉKTÚRA A BETYÁR-DOMBI TANÖSVÉNYEN


Időpont: 2010. október 20. szerda
Táv: 3 km


A Kollégiumi Túrakör újabb megmozdulása ismét a Betyár-dombon volt, mert egyrészt megunhatatlan, másrészt két óra alatt nem nagyon lehet hosszú túrát bonyolítani, és ha már kiszakadunk a bezártságból, akkor azt a kis időt töltsük szép helyen.
A túra apropója amúgy az 1956-os forradalomra emlékezés lett volna, de a fáklyás túra nem valósult meg, mivel gyufát nem vittünk magunkkal, így a csupasz fáklyákkal sétáltunk végig a tanösvényen. Ez a gyerekek jókedvét nem befolyásolta, de hangulatosabb lett volna, ha világítani tudunk magunknak a szürkületben.
A túra befejezésekor mégis mellénk szegődött a szerencse, és amikor kiértünk az erdőszélen hagyott autóinkhoz, jött egy Lada, és a bennülőktől tudtunk tüzet kérni, így lehetőségünk lett néhány "esemény utáni", fáklyás kép elkészítésére.
A Kollégiumba csak nehezen akaródzott visszamenni, mert a jót félbe hagyni senkinek sem volt kedvére...


Ezen a napon együtt túrázott:
Balog Csaba, Balogh Arnold, Balogh Szabolcs, Gazdag Barbara, Góbi Jennyfer, Kovács Imre, Krasnyánszki Ernő, Pozsgai Alexandra, Szemán Rózsa, Szórád Mónika, Tóth Tímea, Török Mária és Zsíros Alexandra.


 

 

Ennyien vagyunk Fáklyás túra, tűz nélkül Barbi és Szanda Ernő és Arnold Mónika és Rózsika Jennyfer és Rózsika
Imike és Szabi Lányok egyben Végre meggyújtottunk Fényekkel Fiúk Négyesfogat

 

 


 

a

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz