FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(57.) IV. TŐSERDEI TÁBOR
 

Időpont: 2008. július 16-20.
 

A negyedik táborunk volt az idei, júliusban Tőserdőn. A társaság szándékosan kevés emberből állt, mert Ircsike ballagó osztályából hívtunk csak gyerekeket, meg voltunk mi ketten. Igazán családias, már-már baráti hangulatú volt az együtt töltött öt nap.
A program az előző nyarak megszokott, talán már kissé unalmasnak tűnő - de nem az! - történéseiből állt össze, úgymint sátrazás, főzés, tűzőrzés, strandolás, túrázás, csónakázás. De hát kell-e ennél több nyár közepén? Kell-e e szabadság ilyen végtelenségénél nagyobb érzés? Hiszen hány ember nem érezte még soha vagy csak nagyon régen, hogy ennyire szabad? Hány gyereknek még csak halvány esélye sincs arra, hogy vízparton töltse a nyár legalább egy rövid időszakát? Ez nekünk már sokadszor megadatott, szeretjük és elfogadjuk egymást, viszonyunk az évek alatt komoly és baráti lett. Ilyen emberekkel, ilyen helyen pedig hogy is lehetne megunható a dolog? 
Ha valaki megnézi a képeket, akkor láthatja, hogy miről beszélek itt és most. Aki élőben is kíváncsi rá, az jelezze, bevesszük!


Együtt táborozott: Balog Csaba, Fehér Márk, Fehér Mihály, Hriazik Adrienn, Hriazik Attila, Martinovics Norbert, Nagy Irén, Sárközi Ervin és Sutus Mónika.


 

Táborunk Pulykabrassói Kész! Kártyadélután Eső után Tűz körül
Homokozóban Ircsike Kistorony Önfeledt örömök Dőlés előtt Kocsmázás
Újabb ebéd készül Amerikai palacsinta Ervin Ircsike dodzsemezik Brékdensz... Söröm
Hangulatban A kifutón Szivárvány Kukricafőzés Csónakázás Norbi és Misike
Sokadik kártyaparti Tesók Cukkinis fasírt Utolsó délután... ...és este Búcsú egmástól

 

 

 

 

a

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz