FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(70.) MÁLYVÁD TELJESÍTMÉNYTÚRA
 

Időpont: 2008. augusztus 24. vasárnap
Útvonal: Városerdő - Sitka - Mályvádi-erdő - Városerdő - Gyula
Táv: 20 km
 

Tulajdonképpen az én mániákusságomnak köszönhető, hogy hat embert rávettem arra, hogy keljen fel hajnalok hajnalán, autózzon majd 400, gyalogoljon egy teljesen ismeretlen, sáros, jelzések nélküli, határ menti terepen 20 kilométert.
Igazából azért erőltettem az egészet, mert azt akartam, hogy megismerjük a Körösök Völgye Turista Egyesület személyeit, törekvéseit, nem utolsó sorban megtegyük a teljesítménytúrák világába első, palack nélküli mélytengeri merülésünket.
Minden számításom bejött, a túra nagy élmény volt, azóta is emlegetjük, sőt: az év egyik kedvenc túrája lett. Futólag megismertük a csabai srácokat, akiket eddig csak az interneten keresztül szemléltünk. És jó érzés volt, hogy szintidőn belül beértünk, hogy ünnepélyesen megkaptuk első jelvényeinket, annak ellenére, hogy eltévedtünk, csupa sarak lettünk, és már tulajdonképpen feladtuk.
De Fidó lelket öntött belénk telefonon, és bevágtattunk a célba. Szarvas Matyival sajnos nem találkoztunk, pedig jó lett volna, de majd talán legközelebb. Fidó, Te pedig nagyon jó ember vagy, Matyival együtt, igazi indiánok mindketten.
Mindenkinek mindent köszönök, köszönünk! Találkozunk 2009-ben!


Ezen a napon együtt túrázott: Balog Csaba, Berta Bálint, Berta János, Nagy Irén, Terékné Makai Ilona, Török Mária és Varga Istvánné Borika.


 

A rajtban Borika a vonaton Leszálltunk Körös-híd Városerdőn Gáttúra
A gát egy kanyarja Marcsi Augusztusi meleg van Árnyékban Anya és lánya Borika és Jani
Gyula szélén A híd Célban Bálint átveszi a jutalmat Ircsike és Zsolti Menza az udvaron

 

 

 

a

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz