FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(67.) KONTYVIRÁG TANÖSVÉNY
 

Időpont: 2008. augusztus 18. hétfő
Táv: 4 km
 

Nehéz mit írni egy hónappal azután, hogy egy másik társasággal már bejártuk ezt a tanösvényt. A természet, az élővilág nem volt nagyon más, írni sem lehet mást. Hacsak nem a különbségeket: többen voltunk, egy-két kivételtől eltekintve először jártak itt, voltak néhányan, konkrétan például a Sáfrán testvérek, akiknek ez volt az első túrája.
Mint minden napnak, ennek délutánját is a strandon töltöttük, oda húzott hát a gyerekek szíve, és tulajdonképpen mi sem bántuk, hogy hűsölhetünk végre a hideg vizes medencében. Elvégre: nyár van.Ezen a napon együtt túrázott: Balog Csaba, Berta Bálint, Boros Lizandra, Börönde Zsolt, Fehér Mihály, Hriazik Attila, Kovács Csilla, Kovács Dóra, Nagy Irén, Pálmai Norman, Pócs Áron, Pruma Olivér, Révbéri Zsolt, Sáfrán Barnabás, Sáfrán Joachim, Sáfrán Viola, Sárközi Ervin, Szőrös Eszter, Tóth Attila, Tóth István, Török Mária, Treiber Emil, Treiber Gergő és Utasi Enikő.
 


 

Viola első túrája Áltrifla Tapló Holtág mellett Susnyában Tájékozódás
Csoportunk egy kidőlt fán Sáfránék Sunyból valók Erdő Lányok az ösvényen Sűrűségben
Okostojások Fényhez jutunk Tölgyfa Erdei iskola Két fa között Rönkön

 

 

 

a

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz