FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 


(254.) TAKARÍTÁS A NYÍRI-ERDŐBEN


Időpont: 2011. április 19. kedd


A gyerekek által nagyon várt újabb alkalom a Nyíri-erdőben. A munka most egy kisebb fenyves kitakarítása volt, utána pedig Szulyovszky Ági gyönyörű pihenőparkjában lazítottunk. Ági nagyon kedves házigazda, jégkrémmel, banánnal és üdítővel kényeztette kölkeinket - ők egymást hideg vízzel -, mert valahogy kompenzálni akarta az elvégzett munkát. Hiába mondtuk, hogy nem ezért csináltuk, és hogy ezek a gyerekek még egyszer sem kérdezték meg, amikor dologra került a sor, hogy mit kapnak érte. És ez így is van jól, mert tudják: nem azért segítünk valakinek, mert viszonzást várunk, hanem azért, mert segíteni jó.
Áginak mindent köszönünk, és ha hívnak, máskor is jövünk!


Ezen a napon együtt takarított:
Aranyos Bianka, Balog Csaba, Bujdosó Bettina, Bujdosó László, Gazdag Barbara, Góbi Jennyfer, Guba Lajos, Kanyik Imre, Kató Alexandra, Pozsgai Alexandra, Rucz Dia, Spiegelberger Tamás, Szemán Rózsa, Szórád Mónika, Török Mária, Veszelszki Dániel és Zsikla Zseráld.

 

Kedvcsináló Bujdi és Spigi Trojka Jenny és Betti Az utolsó kupac Itt végeztünk...
...megyünk a pihenőparkba Megérkeztünk Slagolás Rendhagyó csoportkép Szárítkozunk Uzsonna
Önfeledt gyerekkor Guríthatek-e? Két zöld béka Jimike vs. Barbi Lányok ellen könnyű... Virágok

 

 

 

a

"Régi hitünk szerint a vagyon szeretete egy bizonyos gyengeség, amit le kell győznünk magunkban. Az anyagi világhoz való túlzott kötődés idővel felborítja az egyén lelki egyensúlyát. Éppen ezért már gyermekkorban meg kell ismerkednünk a nagylelkűség csodálatos érzésével. Arra kell megtanítanunk gyerekeinket, hogy abból adjanak, ami nekik a legdrágább, mert igazán akkor élhetik át az adományozás boldogító érzését." (indián bölcsesség)

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz