FŐOLDAL

    MAGUNKRÓL  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  KOLLÉGIUMI TÚRAKÖR  FOTÓKIÁLLÍTÁS  MESEPÁLYÁZAT  


(141.) NYÁRBÚCSÚZTATÓ A PUSZTATEMPLOMNÁL
 

Időpont: 2009. augusztus 27. csütörtök
 

Majdnem összejött az első olyan megmozdulásunk, amelyiket nem mi, felnőttek találtuk ki és szerveztük meg, hanem a gyerekek. Illetve össze is jött, csak nem az eredeti változatban. Az ugyanis kint alvással egybekötött szalonnasütés lett volna a Pusztatemplomnál, de pénteken többünknek dolga volt, ezért még csütörtök este visszatértünk otthonainkba.
A lényeg, ami aztán megtörtént: tizenkilencen szalonnát sütöttünk a romnál. Hria hozott fát, mi szalonnát, más ásványvizet, zöldséget, gyümölcsöt, nyársat. Ettünk, amennyi belénk fért, plusz még Borikáék krumplispogácsája is ott volt desszertként.
Közben persze mindenkiből feltört az érzés, hogy vége a nyárnak. Ez nem egy évszak végének szól csupán, hanem a nyár folyamán számtalanszor együtt eltöltött időnek, a sok nevetésnek, a kialakult baráti légkörnek. De ezek az értékek nem vesznek el egy naptári időszak végével, sem egy csettintésre, mert ezek ennél komolyabb dolgok. És már a következő héten indulnak őszi programjaink, és ezekre is mindenkit szeretettel várunk!


A nyarat együtt búcsúztatta: Balog Csaba, Hriazik Adrienn, Hriazik Attila, Hriazik Evelin, Hriazik Vivien, Nagy Irén, Szőrös Dániel, Tóth anyuka, Tóth Tímea, Török Kristóf, Török Mária, Treiber Emil 1, Treiber Emil 2, Treiber Gergő, Treiber Luca, Treiberné Kriszta, Tremmel Bence, Varga István, Varga Istvánné Borika.


 

 

Az új pihenőn Bence Lányok 18.30 Kakasok Hasíték
19.00 Várfalakon Csókos 19.30 19.31 Gergő és Luca
Füstölgünk Szalonnasütés 20.00 Vacsora 20.30 Megyünk haza

 

 


 

a

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz